Antalya Helikopter Kiralama

Antalya Helikopter Kiralama

Antalya helikopter kiralama hizmeti genel olarak Antalya’da konuşlu olan helikopterler ile yapılmaktadır. Antalya helikopter turu ve Antalya helikopter kiralama için en uygun seçenekler ile hizmetinizdeyiz.
Özel gezileriniz, iş seyahatleriniz, özel günleriniz, organizasyon, evlilik teklifleri gibi farklı amaçlarla helikopter kiralama yapabilirsiniz. Antalya helikopter kiralama hizmetinden faydalanarak Akdeniz’in yeşil ile maviyi buluşturduğu eşsiz güzelliklerini havadan deneyimleme fırsatı da elde etmiş olacaksınız. Antalya kalkış istasyonu olarak Türkiye’nin çeşitli noktalarına hava taksi hizmeti alabilir, Antalya helikopter turu ile Belek, Kemer, Manavgat, Aspendos Köprülü Kanyonu, Lara, Side, Kekova gibi yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil merkezlerini helikopter ile deneyimleme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.
Antalya, Akdeniz Bölgesi’nde yer almaktadır. Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehridir. Yüzölçümü bakımından Türkiye’nin altıncı büyük ilidir. Doğa harikalarıyla, gezilecek onlarca yeri olan, Türkiye’nin keşfedilmesi gereken şehirlerinin başında gelmektedir. Türkiye’nin en ünlü turizm şehri olan Antalya’nın nüfusu 2015 sonu itibarıyla 2 milyon 288 bin 456 kişidir. Antalya özellikle yaz mevsiminde en çok geçici göçü almaktadır. Antalya turunçgillerin merkezidir. Burada temel ekonomik koşullar turizme, tarıma ve ticarete dayanmaktadır.
Antalya’nın tarih yerleşim bakımından oldukça eskiye dayanmaktadır. Bölgenin tarihi 50 bin yıllarına kadar uzanır. Karain ve Beldibi mağarasında yapılan çalışmalar sonucunda Paleolitik ve Mezolitik döneme ait izlere rastlanmıştır. İlk yerleşimin Lidyalılara ait olduğu söylenmektedir. Antalya kelime anlamı olarak “Attolos Yurdu” anlamına gelir. Şehir 1391 yılında Osmanlıların eline geçmiştir. Antalya, tarih boyunca bir ok devletin arzulayıp da alamadığı şehir olarak akıllarda kalmıştır. Ayrıca köklü tarihi geçmişiyle Antalya, Türkiye’nin en çok antik kent bulunan şehirdir.
Antalya Hakkında Genel Bilgiler

Ülke:Türkiye
Bölge:Akdeniz
Yüz ölçümü:20.909 km²
Dil:Türkçe
Ortalama sıcaklık:18.7 °C
İklimi:Akdeniz iklimi
Bitki örtüsü:Maki
GMT ile arasındaki fark:GMT+3
Telefon Kodu:+90242
Para Birimi:Türk Lirası
Priz Tipi:Tip C/F

Antalya helikopter kiralama, Antalya helikopter kiralama fiyatları, Antalya’da helikopter kiralama, Antalya helikopter, Antalya helikopter transfer, Antalya helikopter turu, Antalya havalimanı helikopter tranfer, Antalya havalimanı helikopter kiralama…